e64e1e7e27f33c2877dc945ad644c5a1 (1)Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στην εφημερίδα «Real News» -για πρώτη φορά- για τον μυστικό του γάμο στη Βενετία, ο οποίος πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα, αλλά και για τη σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου.

 «Δεν θέλαμε να διαρρεύσει και να μας χαλάσει τη μαγεία του μυστηρίου. Θέλαμε να ζήσουμε το παραμύθι μας, απερίσπαστοι, με τους συγγενείς μας και λίγους καλούς φίλους, χωρίς κάμερες, χωρίς παπαράτσι» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, προσθέτοντας: «Από το περσινό καλοκαίρι που έκανα πρόταση γάμου στη Λίνα και άκουσα με χαρά το «ναι», αρχίσαμε να οργανώνουμε τον γάμο και ζητήσαμε από τους ελάχιστους ανθρώπους στους οποίους μιλήσαμε γι” αυτόν να το κρατήσουν μονάχα για τους ίδιους. Όπως κι έγινε».

Όσο για το μέρος όπου διάλεξαν να τελεστεί το μυστήριο, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αποκάλυψε: «Ήταν πολύ όμορφα, σαν παραμύθι, με σκηνικό αυτή την πανέμορφη πόλη που λατρεύουμε. Φτάσαμε στη Βενετία τέσσερις μέρες πριν από τον γάμο και χωρίς κανένα άγχος πήγαμε το Σάββατο στον Άγιο Γεώργιο με τους κουμπάρους μας Μανώλη Παντελιδάκη, Γιώργο Ζαφειρίου και Κώστα Μόσχο. Ήταν υπέροχα και ακολούθησε ένα πανέμορφο δείπνο, για να γυρίσουμε τρέχοντας την επόμενη ημέρα, αφού μας περίμεναν εμένα πρόβες για τους «Βατράχους» του Εθνικού Θεάτρου και τη Λίνα οι υποχρεώσεις της στην τράπεζα, όπου εργάζεται».

 Πηγή

Σχολιασμός