Από το cosmopolitan και τη Sue Jefferson:

TipsBeforeReMarry_A_340Σκέφτηκες ποτέ: »Θα με παντρευτεί;» Αναρωτήθηκες ποτέ τι είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα marriage material; Ακόμη και αν δε σε βασανίζουν τέτοια υπαρξιακά, οι παρακάτω θεωρίες έχουν ενδιαφέρον.

Γιατί κάποιες γυναίκες δέχονται προτάσεις γάμου, ενώ άλλες αγωνιούν πάνω απ” το τηλέφωνο μέχρι να φιλοτιμηθεί να χτυπήσει; Απάντηση προσπάθησε να δώσει κάποτε μια έρευνα που έγινε στην Αμερική, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 2.500 αρραβωνιασμένα ζευγάρια, καθώς και 1.000 άντρες και γυναίκες χωρίς σχέση, που ερωτήθηκαν για την προσωπική τους ζωή. O στόχος ήταν να βρεθεί επακριβώς ποιο είδος άντρα έλκεται από ποιον τύπο γυναίκας. Ε, δεν έχεις έστω μια μικρή περιέργεια να δεις τι λαβράκι βγήκε; Το Cosmo συγκέντρωσε τα πιο ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και τα παρουσιάζει.

1. Oι περισσότεροι άντρες που είναι απόφοιτοι λυκείου αρχίζουν να σκέφτονται το γάμο όταν είναι 23 ή 24.

2. Ένας μεγάλος αριθμός αντρών με πτυχίο δε σκέφτονται το γάμο μέχρι την ηλικία των 26. Η κρίσιμη περίοδος για δεσμεύσεις γι? αυτή την κατηγορία είναι μεταξύ των 28 και 33 ετών.

3. Για τους άντρες που έχουν κάνει πολύχρονες σπουδές (π.χ. γιατροί) η απόφαση παίρνεται γύρω στα 30 με 36.

4. Μετά τα 38 οι πιθανότητες να παντρευτεί ένας άντρας μειώνονται δραματικά.

5. Oι άντρες των οποίων οι γονείς χώρισαν όταν ήταν μικροί είναι συχνά απρόθυμοι να παντρευτούν.

6. Oι άντρες συχνά παντρεύονται γυναίκες με τις οποίες μοιράζονται πολλά κοινά – θρησκεία, πολιτική, αξίες, κοινωνικοοικονομική κατάσταση.

7. Oι άντρες που έχουν φίλους και συγγενείς παντρεμένους είναι πιο πιθανό να παντρευτούν.

8. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των ανύπαντρων αντρών και γυναικών συναδέλφων σου, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να παντρευτείς.

Ραντεβού με την τύχη

1. Oι γυναίκες στις οποίες γίνεται πρόταση για δεύτερο ραντεβού λένε ότι στο πρώτο αυτό που τις ενδιέφερε περισσότερο δεν ήταν να κάνουν καλή εντύπωση, αλλά να περάσουν καλά. Επίσης, αυτές οι γυναίκες δεν κάνουν σχεδόν ποτέ σεξ από το πρώτο ραντεβού.

2. Oι γυναίκες στις οποίες γίνεται πρόταση για δεύτερο ραντεβού συνήθως ακολουθούν τα σχέδια του άντρα στο πρώτο, αλλά όταν δεν εγκρίνουν κάτι, το λένε.

3. Όταν μια γυναίκα δεν είχε τίποτε κοινό με τον άλλον εκτός από σωματική έλξη, η σχέση δεν περπάτησε.

Μετ? εμποδίων

1. Oι γυναίκες που δεν έκαναν κουβέντα για γάμο, παιδιά ή κοινό μέλλον στα πρώτα έξι ραντεβού είχαν περισσότερες πιθανότητες να τον παντρευτούν.

2. Τα ζευγάρια καθ” οδόν για γάμο έγιναν μονογαμικά μέσα σε έξι μήνες.

3. Περισσότερες από το 73% των παντρεμένων γυναικών παραδέχονται ότι άσκησαν πίεση στον καλό τους για να τους γίνει πρόταση.

4. Oι άντρες δεν πιάνουν τα υπονοούμενα. Μια γυναίκα πρέπει να συζητήσει το θέμα του γάμου ευθέως και να σιγουρευτεί ότι έχει γίνει αντιληπτή με τις κατάλληλες ερωτήσεις.

Δώσ” του άλλη μία ευκαιρία!

Oι γυναίκες που βγαίνουν για δεύτερη ή τρίτη φορά με άντρες για τους οποίους αρχικά δεν ξετρελαίνονταν καταλήγουν συχνά να τους παντρεύονται και να ζουν ευτυχισμένα.

Σχολιασμός