Δεν κοιμήθηκες καλά το βράδυ, και αυτό είναι εμφανές το επόμενο πρωί στο πρόσωπό σου. Για να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους που προδίδουν το χθεσινοβραδινό ξενύχτι σου διάλεξε έναν από αυτούς τους τρόπους.

how-to-get-dark-circles-from-eyes

  • Τοποθέτησε από έναν δίσκο ντεμακιγιάζ εμποτισμένο σε κρύο γάλα και χαμομήλι πάνω στα βλέφαρά σου για 15 τουλάχιστον λεπτά.
  • Έχε πάντα στην κατάψυξη σε θήκες για παγάκια μείγμα από γάλα και χαμομήλι, και όποτε το χρειαστείς πιάσε ένα παγάκι και κάνε κινήσεις οχτάρια στο πόδι της χήνας και κάτω από το φρύδι.Γύρω στα 3 λεπτά, όσο κάνει το παγάκι να λιώσει.
  • Κόψε από μία πατάτα δύο φέτες και σκέπασε με αυτές τα βλέφαρά σου . 15-20 λεπτά είναι αρκετά.
  • Βράσε τσάι και αφού τα φακελάκια παγώσουν σε ένα πιατάκι στο ψυγείο, άφησε τα πάνω στα βλέφαρά σου για περίπου 20 λεπτά.
  • Βάλε στο ψυγείο 2 καθαρά κουταλάκια του γλυκού και τοποθέτησε τα στα βλέφαρά σου μέχρι να ζεσταθούν.

Όλα τα παραπάνω βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία, κι έτσι μειώνεται κατά πολύ το πρήξιμο, η ερυθρότητα και η μαύρη όψη.

Αν βρεις το χρόνο μέσα στη μέρα, κοιμήσου για 20 λεπτά. Τόσο έχει αποδειχθεί σύμφωνα με έρευνες πως είναι αναζωογονητικό, και σου χαρίζει περισσότερη ενέργεια από ένα δυνατό καφέ. Μία ώρα ύπνου αντιθέτως, δεν έχει τόσο καλά αποτελέσματα! Θα μου πεις είναι δύσκολο να κοιμηθείς για μόνο 20 λεπτά. Κι εγώ δεν το έχω καταφέρει! Είναι όμως μια καλή πληροφορία, κι αν κάποια το εφαρμόσει ας μας πει τα αποτελέσματα!

Tip: Αν αντικαταστήσεις την ενυδατική ματιών με αμυγδαλέλαιο, θα δεις εκπληκτικά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα!

Σχολιασμός