Ή αλλιώς, οδηγός επιβίωσης κατά τα ραντεβού στους οίκους νυφικών, για να μην πάθουν τα νεύρα σου!

0926-dress-shopping_smΟδηγός πλοήγησης για τα ραντεβού σε οίκους νυφικών.

1. Κανόνισε τα ραντεβού σου όπως βολεύουν εσένα, ομαδοποιημένα ανά περιοχές. Αν κάποιος οίκος δεν μπορεί, γιατί έχει κλείσει τις ώρες που σε βολεύουν, ζήτησε ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα. Στο μεταξύ, κλείσε σε άλλους. Όσο καλή και γλυκιά θέλεις να είσαι, δεν θα το καταφέρεις αν κλείσεις ραντεβού σε 3 περιοχές το ίδιο απόγευμα, μόνο γιατί έτσι βόλευε τον εκάστοτε οίκο. Tα νεύρα σου θα τσαταλιάσουν, και είναι πολύ πιθανό να την πληρώσει κάποιος που δεν φταίει. 

2. Έχε πάντα μαζί σου ένα άτομο που έχει γνώμη και ξέρει να την εκφράζει. Καλή η ευγένεια, αλλά αν ένα νυφικό είναι χάλια, είναι απλώς χάλια. Πρέπει να σου το πει. Ακόμα και αν δεν σου πάει, πρέπει να σου το πει, επομένως η σχέση μεταξύ σας να είναι ειλικρινής.

3. Δεν καταλαβαίνω την τακτική του αν δεν το κλείσεις δεν μπορείς να το φωτογραφίσεις, αφού το σχέδιο θα χιλιοφωτογραφηθεί και θα ποσταρηστεί κατά πάσα πιθανότητα μετά το γάμο και στο facebook, αλλά anyway. Αν δεν σου επιτρέπουν να το φωτογραφίσεις, πάρε το χρόνο σου, χαρτί και μολύβι και γράψε σημειώσεις σχετικά με το πού το είδες, το ύφασμά του, το χρώμα, το σχέδιο. Αν δεν έχουν χρόνο να περιμένουν, next!!!

Σχολιασμός