http://tx.english-ch.com/
http://tx.english-ch.com/

Κοντεύεις ή πάτησες τα 30 από καιρό. Είσαι με έναν άνθρωπο που αγαπάς και σκέφτεστε το επόμενο βήμα..συγκατοίκηση πριν το γάμο, ναι ή όχι; Φίλοι και συγγενείς σου εύχονται σχεδόν επιτακτικά «και στα δικά σου». Αν έχεις δοκιμάσει στο παρελθόν να συζήσεις ξέρεις πολύ καλά τι σε περιμένει, ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις, γιατί ο κάθε άνθρωπος δεν είναι ίδιος με κανέναν άλλο.

Η συγκατοίκηση αποκαλύπτει όλες τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα του άλλου, αλλά και του δικού σου. Αν έχεις σκοπό να προχωρήσεις σε γάμο με τον άνθρωπο που είσαι αυτή τη στιγμή, συγχαρητήρια είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Και αυτό στο λέω εγώ, που ήμουν ανένδοτη όσον αφορά στο να αφήσω το πατρικό μου πριν παντρευτώ!

Από το πρώτο λεπτό που θα περάσεις το κατώφλι του σπιτιού που θα στεγάσει τη νέα σας ζωή, δεν θα πέσουν αυτόματα καρδούλες και ροδοπέταλα από το ταβάνι, και δεν θα ζήσεις το μήνα του μέλιτος χωρίς κάποιο τίμημα. Ευθύνες και υποχρεώσεις αντίθετα έρχονται ουρανοκατέβατες. Κάτι το θεμέλειο ερώτημα τι να μαγειρέψω αύριο, πότε θα προλάβω να σιδερώσω ενώ πρέπει να παραδώσω το project στο γραφείο, κάτι οι λογαριασμοί που τρέχουν και πρέπει να συνεισφέρετε και οι δύο, κάτι οι μικρές σιχαμένες συνήθειες με τις οποίες δεν έχεις έρθει ως τώρα αντιμέτωπη αφού δεν περνούσατε 24 ώρες μαζί, και η μαγεία έχει ήδη δεχτεί τα πρώτα της πλήγματα.

Όπως και σε κάθε νέα κατάσταση, χρειάζεστε και οι δύο ένα διάστημα προσαρμογής, που μπορεί να πάρει από τρεις μέχρι και έξι μήνες.

Σε όλο αυτό έχει να προστεθεί και η ετοιμασία του νέου σας σπιτιού. Σκέψου τώρα και τις ετοιμασίες του γάμου… φρίκαρες; Λογικό. Όλα αυτά αρκούν ως συνταγή για να σε ρίξουν στα χάπια στη χειρότερη, στα ομ στην καλύτερη!

Συμπέρασμα…αν έχεις σκοπό να ανέβεις με αυτόν τον άντρα τα σκαλιά της εκκλησίας, ξεκινήστε από αυτά της πολυκατοικίας… έτσι είναι πολύ πιο πιθανό να ζήσετε το μήνα του μέλιτος μετά το γάμο, αφού θα έχετε ήδη μάθει ο ένας τα χούγια του άλλου, και μην ανησυχείς για τη μαγεία… Αν πας απευθείας σε γάμο, η μαγεία κινδυνεύει στην πραγματικότητα πολύ περισσότερο!

Σχολιασμός