Τα δικά μου νυφικά παπούτσια, MIGATO 2013
Τα δικά μου νυφικά παπούτσια, MIGATO 2013

Μου έρχονται συνεχώς mail όπου με ρωτάτε πού θα βρείτε νυφικά παπούτσια που δεν κοστίζουν ακριβά, αλλά ταυτόχρονα θα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε. Αντί να απαντάω σε κάθε μία ξεχωριστά, αποφάσισα να σας γράψω αυτό το άρθρο, και να σας αποκαλύψω τα δικά μου νυφικά παπούτσια που απέκτησα με λιγότερα από 100€ για το γάμο μου, που έγινε τον Οκτώβριο του ’13 !

Αρχικά, να τονίσω, πως είχα ψάξει όλη την Ερμού, και όλα τα συνοικιακά της περιοχής μου και των γύρω περιοχών, προτού κάνω την τελική επιλογή. Δεν θα σας πω πως δεν βρήκα άλλα που να πω είναι υπέροχα, γιατί θα είναι ψέματα, κι εγώ ψέματα δεν σας λέω, αλλά τα υπέροχα που έβρισκα, κυμαίνονταν από 350€ έως 850€, και για καλή μου τύχη, ήταν και τόσο ψηλά, που δεν μπορούσα να τα περπατήσω, κάτι που έκανε ακόμα πιο εύκολο το να τους αρνηθώ σχεδόν ένα μηνιάτικο…

Θα μου πεις, μα η ποιότητα, μα είναι με αυθεντικά swarovski, μα είναι δέρμα, μα είναι του τάδε, μα, μα, μα! Θα συμφωνήσω, όμως ο γάμος μου ήθελα να είναι μεν super, να μην μου κοστίσει δε όσο ένα σπίτι! Κι αν ξανοιγόμουν μια στα παπούτσια, μια στο ένα μια στο άλλο, το γαϊτανάκι δεν θα είχε τελειωμό!

Είχα σχεδόν απελπιστεί, όταν περνώντας από τη βιτρίνα της MIGATO ερωτεύτηκα! Δεδομένου ότι το νυφικό μου ήταν από μόνο του εντυπωσιακό, δεν ήθελα να έχω στρασάκια και στο παπούτσι. Αγόρασα λοιπόν το ζευγάρι που βλέπεις στην πάνω εικόνα, και που υπάρχει ακόμα σε κάποια καταστήματα στην ίδια τιμή με πέρσι, 85€ ή 89€ είχα δώσει γι” αυτά θα σε γελάσω! Ήμουν ανάμεσα σε αυτό, και στις γόβες που βλέπεις παρακάτω, αλλά το σχέδιο που κάτι μου έκανε από Carrie Bradshaw με κέρδισε!

MIGATO bridal 2013
MIGATO bridal 2013

Όταν τα δοκίμασα, ένιωσα την άνεση ενός πολύ χαμηλότερου παπουτσιού, και σ” αυτό βοηθούσε πολύ και η φιάπα. Αγόρασα για το φόβο των Ιουδαίων και φλατάκια, γιατί φοβόμουν μήπως δεν αντέξω όλο το βράδυ το ψηλό τακούνι, μιας και γενικά δεν φοράω συχνά ψηλά τακούνια, αλλά τελικά έβγαλα όλο το βράδυ με τα ψηλοτάκουνά μου, έριξα τρελλούς χορούς, και δεν τα αποχωρίστηκα καθόλου! Το ακόμα καλύτερο, είναι πως μετά από όλη την ταλαιπωρία στην οποία τα υπέβαλα, και αφού τα καθάρισα με υγρό μαντηλάκι, έγιναν σαν καινούρια, και τα έχω φορέσει ήδη φέτος το καλοκαίρι σε συνδυασμό με φόρεμα άλλου χρώματος! (Κάπως έτσι εμπνεύστηκα και αυτό το άρθρο.)

Στη gallery που ακολουθεί, θα δεις κάποια από τα σχέδια που ξεχώρισα από την αντίστοιχη Bridal Collection της MIGATO για φέτος.

  • EK6521
  • EK7810
  • GZ4038
  • GZ5029
  • GZ7042
  • GZ7052

Σχολιασμός