αρχείο λήψης (1)Ενώ τα περισσότερα από όσα θα διαβάσεις στη λίστα αποτελούν κοινή λογική, είναι εκπληκτικός ο αριθμός των ανθρώπων που τα έχουν πει ή κάνει, σύμφωνα με την Huffingtonpost. Να λοιπόν ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αμέσως μετά το γάμο των φίλων σου.

1. Μην κάνεις πρόταση!

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να δώσει λόγο λιγότερο από 12 ώρες αφού τελείωσε το μυστήριο, και ενώ ακόμη φιλοξενούνταν από τους νεόνυμφους στο ξενοδοχείο που είχαν κλείσει για τους καλεσμένους που είχαν φτάσει από μακριά. Σύμφωνοι, ήταν σε διακοπές και εκείνοι, και η βραδινή γιορτή είχε τελειώσει.Αλλά όταν έστειλαν μαζικό μήνυμα σε όλους τους κοινούς τους φίλους, ο αρραβώνας έκλεψε την προσοχή από το νεόνυμφο ζευγάρι το οποίο ήταν όλοι εκεί για να γιορτάσουν.

2. Μην ανεβάσεις φωτογραφίες στο facebook ή στο instagram και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα

Κάποια ζευγάρια προτιμούν να κρατήσουν όλες τις φωτογραφίες τους για εκείνους, το οποίο είναι προνόμιο τους όσο κι αν εσύ θέλεις να μοιραστείς το πόσο χαριτωμένη φαινόσουν μέσα στο ημιεπίσημο φόρεμα σου εκείνο το βράδυ. Πριν αναρτήσεις οτιδήποτε στο facebook και το instagram, σιγουρέψου πως η νύφη και ο γαμπρός δεν έχουν πρόβλημα με αυτό, ειδικά αν πρόκειται για φωτογραφίες από το μυστήριο, το οποίο συνήθως είναι ιερότερο για το ζευγάρι.

3. Μην βομβαρδίζεις το ζευγάρι με σχόλια σχετικά με το facebook status τους

Οκ, είσαι ενθουσιασμένη που η φίλη σου άλλαξε το status της από engaged σε married, όμως δεν υπάρχει λόγος να κάνεις ενοχλητικά σχόλια στον τοίχο της.

Σχολιασμός