Αν έχετε ξεμπερδέψει με όλα τα προηγούμενα, σας έχει ήδη φύγει ένα μεγάλο βάρος! Ο καλλωπισμός της νύφης που περιλαμβάνει το τρίπτυχο μακιγιάζ – χτένισμα – πεντικιούρ μανικιούρ, είναι μια ευχάριστη διαδικασία! Διαλέξτε και αγοράστε το κοστούμι του γαμπρού και τα αξεσουάρ.

Δύο μήνες πριν, παραγγείλετε τα προσκλητήρια, ώστε να έχετε χρόνο να γράψετε τους φακέλους και να τα στείλετε ενάμιση με ένα μήνα πριν. Ένα μήνα πριν, παραγγείλετε τις βέρες

gamos

σας, ώστε να υπάρχει χρόνος για διορθώσεις στο μέγεθος. Διαλέξτε τις μπομπονιέρες σας, και αν σκοπεύετε να τις φτιάξετε μόνες σας, λάβετε υπόψη σας πως δεν πρέπει να προμηθευτείτε τα κουφέτα περισσότερο από 20 μέρες πριν ώστε να μην τα προσφέρετε μπαγιάτικα και σκληρά, ειδικά αν πρόκειται για κουφέτα με γεύσεις.Από ένα μήνα έως μία εβδομάδα πριν επιλέξτε την τούρτα σας. Τέλος, προμηθευτείτε το ρύζι. Βοηθήστε τους κουμπάρους σας να επιλέξουν το ένδυμα που θα φορέσουν, αν φυσικά το επιθυμούν και αυτοί, και κάνετε πρόβες νυφικού, γαμπριάτικου κουστουμιού και τις απαραίτητες επιδιορθώσεις. Είστε έτοιμοι για το ραντεβού σας στην εκκλησία! Βίον ανθόσπαρτον!

Σχολιασμός