Πριν προχωρήσετε πρέπει να καθορίσετε ένα όριο στα έξοδα γάμου. Το budget δηλαδή που θα διαθέσετε για όλο τον γάμο, ώστε να μην έχετε παρατράγουδα στην πορεία.

images (9)Χώρος δεξίωσης , ανάθεση φωτογράφισης-βιντεοσκόπησης.

Αυτά τα δύο πρέπει να κλείνονται μαζί με την εκκλησία. Και πιο πολύ ο χώρος δεξίωσης, γιατί φωτογράφο μπορείτε να βρείτε και αργότερα, εφόσον υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες στο χώρο.

Τα περισσότερα ζευγάρια πλέον επιλέγουν  να κλείσουν πρώτα το χώρο όπου θα πραγματοποιήσουν τη δεξίωση του γάμου τους και έπειτα την εκκλησία. Αυτό γιατί δεν υπάρχουν τόσοι χώροι δεξίωσης που να καλύπτουν τα κριτήρια που για εσάς έχουν μεγαλύτερη σημασία, αν δεν έχετε κάνει κάποιο τάμα να παντρευτείτε σε μία συγκεκριμένη εκκλησία, σίγουρα για την ημερομηνία που θέλετε θα βρείτε κάποια άλλη.

Πώς θα επιλέξω χώρο δεξίωσης γάμου

Wedding party steps

a. Αν έχετε επισκεφθεί κάποιο χώρο σε δεξίωση γάμου ή συγγενή και σας άρεσε, μπορείτε να τον βάλετε πρώτο στη λίστα με αυτούς που θα επισκεφτείτε. Αν πάλι αυτό δεν έχει συμβεί, μπορεί να προβεί προς μεγαλύτερο όφελος για εσάς. Κάνετε μία λίστα με όλα όσα δεν σας ικανοποίησαν ως καλεσμένο στους χώρους τους οποίους επισκεφθήκατε (πχ οι τουαλέτες ήταν μακριά από τον χώρο του κτήματος, ή οι καρέκλες ήταν άβολες, κλπ), κι έτσι έχετε αμέσως τα πρώτα σημεία που θα αρχίσετε να ελέγχετε στα ραντεβού που θα κάνετε για να δείτε από κοντά τους χώρους.

b. Περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και σημειώστε τηλέφωνα από χώρους που σας ενδιαφέρουν.

c. Επικοινωνήστε με τους επαγγελματίες και κλείστε ραντεβού για να δείτε τους χώρους από κοντά, και να μιλήσετε για τις τιμές ανά άτομο.

Σχολιασμός